June 13, 2009

movies

tadi lepas da masak lunch memang ta tau na buat ape.cam org bodo.pastu tegerak na tengok buku 'Makna-makna Nama Islam'.mule la mereka-reka nama.bajet cam na ade anak da do.haha!
pastu tengok la dvd movie.cerita aksi babe!

12 rounds

best la cerita nie.na slamat an sorg punye pasal.bepuloh-puloh org cedera and 2,3 org mati.ha..memang best gile ar!huhue..
then sambong lagi cerita yang memang best gile!

x-men origins
wolverine

memang gile best cerita ni!yasmin kate "ramai guys-guys yang hawt!"
min..u r rite!haha!
ta puas lagi tenok movie.tenok lak cerita ni ha..

slumdog millionare

bile tenok cite SM ni.baru la dapat lebih jelas idop kat india nie camner.memang kejam giler dol!budak-budak kecik yang berkeliaran diculik untok dijadikan pengemis.pastu untok dapat an duit mengemis lebih banyak,penculik gile lagi kejam tu bole lak cederakan budak-budak tu.like example,cungkil mate budak tu,butakan die,patahkan kaki or wuteva.
wa!!!gile kejam!
mama kata. "memang la macam tu qila.sebab tu bahaye kalau ade budak kena culik."

wo...wo..

itu je la na citer!papai!

2 comments:

oh MY said...

OMG!john cena??a big WOAH!
well xmen aku ta suke . but wolverine mybe ok kot .
n slumdog millionaire cter yg dapat byk award tu ! maner ko tgk?nk pnjam dvd ! teeheee~ xP

Princessila said...

pinjm ta bole
sewa bole la
muahaha!