June 13, 2009

Dira Abu Zahar

taraa!i'm here again to write something.can be a ridiculous thing,bad,good or possibly about my interest!of course la pasal interest an.an?an?
well,tadi baru je habes watched 'seratus harijadi'.best cerita tu!memberi impak yang sangat positif.actually aku na tengok cerita tu un sebab theres a women yang sangat sweet kat cerita tu!Dira Abu Zahar.


tu yang aku excited na balek awal lepas dinner.na tenok Dina punye pasal.and guess what.shes a maried women.wa!gile ta sangka.ta nampk macam wanita yang dah kahwin un die.die sangat sweet au!
first aku kenal die mase kat video klip lagu Izinkan ku pergi by Kaer.stat dari tu aku da minat kat dia.then aku tenok kat cerita Rona Roni Makaroni.then ade satu cerita tu kat RTM tv.pastu cerita Delima,Merah Putih(cerita yang gile punye best!) and so on..


Merah Putih.

wau!aku rase die orang first artis wanita Malaysia yang aku minat.kalau gades of course Liyana Jasmay.na gak promote.haha!
okeh.cerita Seratus Harijadi mengenai ;

gades wartawan yang berjaya bernama Sara.Orang sekeliling die kata die nie agak evil la.Sebab die terlalu concentrate dalam kerja die and die kalau na marah orang ke apa.die buat je lah without thinking apa perasaan orang.apa yang kena mengena dengan tajuk cerita ni is she was trapped pada hari yang sama iaitu pada hari jadi dia.singkat kata tiada hari esok lah.dia melalui hari yang sama berulang-ulang kali selama seratus kali without knowing macam mana benda tu bole jadi.tiap kali dia tidor,and bile die bangun,die maseh pada hari yang sama iaitu pada hari jadi dia..so,dalam pada waktu tu memacam benda dah jadi and tiba waktunya bila ade hari esok, dia teros berubah menjadi baek hati and jujor pada diri sendiri.kalau na tau ape yang da jadi act,tgk le sndiri.astro gerenti ade ulang la.haha!

5 comments:

oh MY said...

aku ta suke dat dira xP mintak maaf ye
tp married woman?WOAH unbelievable !
GEEZ she's young i would say .
And definitely i would also say that dy still nampak available and sgt mude for that gelaran lahh hoho
syabas .
But qila , walopon aku tak baper minat dier , tapi dy pndai blakon :)

Princessila said...

teah!!
baru na serang ko..
ta jadi
haha!

Anonymous said...

Thanks for giving upa space just to write about me..huhu..

hamba ini;
dira abu zahar
http://www.blogdira.blogspot.com

Aqilah Lala said...

macam ta caya she's read my blogg. wahhh! hahaha! ;DD

Muhammad Ikram said...

saye suke nor 'aqilah bt zulhisham .