May 7, 2009

ta cukop tdo.

wow!sgt mendesak hati!next week ade exam.da le ta prepara pa pe.start dari minggu lepas asyik ta cukup tdo je.ari sabtu ade tusyen,ari ahad lgi ta bole bgun lmbat,nnti ade la. "anak dare ape ni membute je!" waaa!perit je telinge ini mendgr.ari2 bese lak balek skool kena stayback kat skola sampai pukul 4.00 lebih baru balik cause ade latihan drama utk pringkat daerah.balik skola stat buat seni sambil2 tu tgk la citer merah putih an.fabret tu!no way im gonna missed it!haha!buat punye buat,pukul 5.30 abes citer tu stop wat seni jap,gi siap2 utk amek adek kat taska.pastu continue wat seni sampai pukul bape ntah.non-stop!malam tu kena lipat kaen agi.penat whoah!kalu ta aritu da give up da.ta nak amek seni,pastu member2 sume bagi semangat.dieorg kate, "ala,nanti aku tolong la ko wat sesikit.." bla,bla..last2 dieorg sendiri ta te-carry.haha!pa pe je.at least aku nye da nak siap la walau un burok gile nak pengsan ta sempat nak mati lagi.

pastu ade lagi citer.member aku sorang ni touching nan yang sorang ni.aku konon nak la dieorg ta touching2 da an.aku tanye la member lgi sorang ni untuk dapat an citer kepada puncenye dieorg sentuh2 jiwe ni.pastu aku pegi la kat yang lagi sorang ni,asalnye nak bagitau la citer sebenarnye supaye die ta mrajuk da.aku citer nye citer pastu bole die kate, "so..." something like that la an.whoah!perit je jiwe aku dengar.agak tebakar gak la.last2 aku cakap. "da2!aku ta nak masok campur.sat lagi dengan aku2 skali gado dengan ko." pastu aku try rileks2 sikit.tenang kan jiwe.bace doa makan.ye la..sebab time tu time rehat.bace la doa makan untuk makan an.then abes rehat aku try la borak balik nan budak yang wat aku tebakar tu.hehe.. (budak2,kalu bace ni nak inform je.majuk au actually.kui3..=} guro je la meyh!sayang samer die larh!!hoho..)

4 comments:

Bubbleqa said...

sape budak tu? haha

mystery man ;p said...

wkaka ..;p ;p

Princessila said...

ade la budak tu an...
name di rahsia an..
ta bule bgi tau
tuannye bdannye je tau
hoho..
=}

mystery man said...

tah pape jew qila ni..;p ;p
tp ak still x phm ape yg ko cbe nk smpai kn..haha