May 22, 2009

gemok dan af?

argghh!what's wrong with me now?!makan,makan and makan!haha!sejak abes drama competition tu.(yeah!i missed that moment)before that i have to stay back then balik lambat giler!pastu dekat rumah malas nak makan teros study sebab ader exam.but sekarang...sampai rumah,tukar baju,zap,zup,zap teros pegi dapor makan lunch.tu pekare bese.pastu tengok tb,iklan je pegi dapor carik something to eat!gemok gak la gue nanti.eh,bukan da gemok ke?haha!

oke2..da,da..kecoh betol! =}

lupe actually nak cakap pasal AF!hah!Aril ta menang!yes!yes!wa...qila...amat jahat yea..huhu.ta,bukan nak citer pasal tu.pasal bakal2 budak AF lepasan SPM taon depan!haha!kawan kesayangan aku ajak pegi audition AF taon depan.aku un mengiakan je la sebab aku tau aku ta an dapat.sore cam katak ade hati yer.mimpi je la!tapi kalau kawan aku tu ade can untok dapat la sebab sore dier sedap!and then ade sorang kawan yang ta tau nak disebut ke ta namanye.camni..

x : qila,ko tengok AF ta?
aku : tengok.nape?(ingat die nak ckp psl dak AF.pelik gak la sebab die ta suke AF.)
x : kalau aku masok AF ko nak undi aku?
aku : camner aku nak undi?
x : ...
aku : camner aku nak undi kalau aku un masok AF gak? agagaga! =p

haha!prasan giler aku ni!
conclusionnye.tade kaitan un gemok dgn af tu.
=}

2 comments:

a.n.n.a. said...

sape la tuh an? hahahaha
yg kompom,aku xkn undi korg klw korg msk AF
sbb aku dh xtawu AF skrg musim ke brp n
mls nk amik tawu ^^

p/s : aku sokong dr blkg stage jelah nnt. bahahahahha

oh MY said...

klw ko msk af , da cnfrm2 aku pn lepas masok af!
hahaha
pasan gle seyh! ;P
pape un goodluck evn lame lg .
hihi :)